Водопроводчик Денонощно
0887 988 222

Теч от сифон

                 Откриване и отстраняване на теч от всички видове сифони
Смяна и ремонт на сифон в баня и кухня
 Денонощно 0887988222

подов сифон теч

теч и смяна на подов сифон

Нашите водопроводчици могат да извършат качествена смяна или ремонт на вашият сифон, бързо, чисто и на добри цени.Стараем се след всеки извършен от нас ремонт да оставим вашето жилище, така както е било: чисто и без следи от ремонта.

Отстраняваме теч от всички видове сифони:

  • Прав сифон
  • Рогов сифон
  • Линеен сифон
  • Точков сифон
  • Сифон на мивка
  • Сифон на вана
  • Сифон на душ кабина

 

 

 

 

теч от сифин в баня

смяна на протекъл сифон в баня

Подов сифон: Подовите сифони имат важна роля във всяка една баня, за правилното и бързо оттичане на водата. Най-неприятното при този тип сифони, е че са поставени в самия под на банята, кухнята, балкона или мокрото помещение, и течът не може да се забележи веднага, защото върху всеки подов сифон има залепени плочки, мозайка или замазка. Материалите, от които са изработени подовите сифони са най-различни: метал, алуминий, месинг, олово, чугун, пластмаса и др.

подмяна на подов сифон

подов сифон смяна

 

 

 

Всеки повреден или спукан подов сифон може да потече по различен начин: при някои течът е силен, при други слаб и докато  разберете, че има проблем може да мине доста време. Най-често разбирате за повреден сифон, чак след като съседите ви се оплачат от теч, мухъл или плесен по техните стени и тавани.
Подмяната на всеки подов сифон е свързана с разбиване на мястото около сифона и за това е доста неприятен ремонт. Много важно нещо е монтирането на новият сифон. Той трябва да бъде монтиран, така че водата да отива в него, а да не се задържа на плочките около сифона.

 

теч от сифон

Теч от сифон в банята

Висящ сифон: Този вид сифони се поставят на мивки, вани, душ кабини и др. При тях много по-лесно може да се установи, ако се появи теч. Смяната на този вид сифони в повечето случаи, не изисква къртене. Обикновено има достъп до тях и те могат лесно да бъдат подменени или ремонтирани.