Водопроводчик Денонощно
0887 988 222

Монтаж на казанче

Смяна, монтаж, ремонт и на тоалетни казанчета 

Извършваме монтаж, демонтаж, настройки и ремонт на всички видове казанчета: Пластмасови казанчета, Керамични казанчета, Чугунени казанчета, Казанчета на моноблок, Казанчета за вграждане, Ъглови казанчета.

Правилният монтаж на тоалетното казанче води до по-дългата му експлоатация. Неправилно монтираното казанче води до изтичането на вода извън тоалетната чиния, причинява дискомфорт в самата баня, а по някога води и до нежелани от никого наводнения. Затова задължително условие е да се монтира спирателен кран ,а не меката връзка на казанчето да се завива направо в стената.Това ще ви спести много време и нерви в случай, че то се повреди.

Всяко едно казанче се състои от два механизма: пълнещ (наричан още поплавък) и изпразващ механизъм. И двата механизма са пластмасови. С течение на времето те се амортизират и може да се появят проблеми с нормалната им работа.

Нашите ВиК Майстори могат да ремонтират или ако се наложи да сменят механизмите на вашето казанче бързо, качествено и внимателно, така че то да продължи да работи нормално.

За 24 часа от едно капещо казанче може да изтече повече от 200 л вода

При аварии 0887 988 222  денонощно