Водопроводчик Денонощно
0887 988 222

Монтаж на батерия

   Извършваме професионален монтаж, демонтаж, свързване и смяна на батерия и смесител във вашата баня и кухня  ДЕНОНОЩНО 0887 988 222

монтиране на душ смесител в баня

Монтаж на душ батерия

Смесителните батерии се разделят на няколко основни категории:

  •   Стояща батерия
  •   Стенна батерия
  •   Батерия за кухня
  •   Батерия за баня

Най-важното нещо, което трябва да знаете при покупката на смесителна батерия е точно какъв тип батерия ви е необходима.
Нашият екип от ВиК майстори могат да демонтират и  монтират всяка една смесителна батерия, независимо от нейната марка и модел.
Един от най-честите проблеми при смяната на стенна батерия, се оказват така наречените S образни връзки (ексцентрици), който осъществяват връзката между тръбите от стената и самата батерия. Много често при тяхното развиване или центриране се чупят и тогава монтирането на батерията става невъзможно.

Много често срещан проблем при монтажа на стояща батерия се оказва изводите за чиста и мръсна вода, които са изградени под мивката. Те са изградени на неправилната височина и дори на неправилното място. Тогава е необходимо или да се премести водопроводната инсталация или да се удължат меки връзки.

Всички стоящи батерии са захванати за мивката или плота посредством монтажна група. В 90% от случаите тя е много корозирала и развиването и е невъзможно.

Нашите ВиК майстори са отлично оборудвани с необходимите инструменти и могат бързо и качествено да отстранят всеки един възникнал проблем при монтажа или демонтажа на вашата смесителна батерия.

Монтаж на всички видове смесители с качество и гаранция
от майстор водопроводчик в удобно за вас време, без почивен ден  0887 988 222